workshop chinese thee

inhoud workshop

Een workshop ‘Chinese thee’ van Thee van Sander bestaat uit een combinatie van stukjes film en het zetten en het drinken van thee. Na deze theeworkshop heb je kennis over de Chinese theesoorten, video’s gezien over het productieproces van Chinese thee en zelf thee gezet met de Gong Fu Cha methode.

Wanneer

De eerstvolgende workshops Chinese thee is op:

  • wegens de geboorte van ons 2e kind, even geen workshops… je bent wel op de zaterdag van harte welkom in de winkel!

gong fu cha

Je gaat de thee zelf zetten op de authentieke Chinese manier, de ‘Gong Fu Cha’ methode. Je krijgt een goed beeld van wat China te bieden heeft op het gebied van thee en zie je wat een mooi oorspronkelijk product thee is! Je zet 5 verschillende soorten thee:

  • witte thee
  • groene thee
  • 2x oolong thee (licht en donker)
  • pu-erh thee

film

De stukjes film over thee in China gaan over de theesoorten en laten zien hoe thee gemaakt wordt. Beelden maken een hele andere indruk dan woorden alleen. De stukjes film worden via een beamer geprojecteerd op de muur. Je krijgt 5 stukjes film te zien:

  1. introductie in de Chinese wereld van thee
  2. groene thee
  3. oolong thee
  4. pu-erh thee
  5. afsluitend filmpje

door wie

Voor Thee van Sander reis ik sinds 2011 naar China om daar zoveel mogelijk verschillende theesoorten te proeven en in te kopen. Ik denk dat je van goede producten en goede thee écht blij kan worden en ik wil dan ook zoveel mogelijk mensen hier kennis mee laten maken. De thee op de juiste manier zetten hoort hier bij.

wie wat waar

De theeworkshop is € 25,- per persoon en wordt gegeven op de locatie van Thee van Sander, in de Bagijnestraat 15, 2611 AT in Delft.

Parkeren is wat lastig in Delft vanwege de herontwikkeling van de spoorzone. Aan te raden is tram 1 of 19 te nemen of met de bus te komen naar Delft CS. Het is een kleine 10 minuten lopen naar de Bagijnestraat. Betaald parkeren kan het beste in de buurt van Wateringsevest of de Phoenix parkeergarage.

voor wie

De workshop is leuk voor groepjes van 4 tot 7 mensen. Denk aan een teamuitje, personeelsuitje of kookclubs. Als je een workshop zoekt in Delft dan is dit wellicht een leuke variatie op een algemeen bekend product, thee. Er zit een hele wereld achter!

opgeven workshop

Je kunt je op de volgende manieren opgeven voor de workshop:

via telefoon, app of sms

015-7850310 of 06-17115816
Geen gehoor? Ik luister altijd de voicemail af en neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

via de website

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA: de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

0