theekrans voor ouders

15 december: Internationale dag van de Thee, tijd voor een theekrans voor ouders

Op 15 december organiseert Thee van Sander in samenwerking met Marieke Grijpink, pedagoog, een theekrans voor ouders. Van 10-12 uur en van 14-16 uur zijn ouders welkom om met elkaar in gesprek te gaan rondom het onderwerp: aandacht voor opvoeden.

Onder het genot van mooie thee gaat Marieke gedurende twee uur met u in gesprek over verschillende the(e)ma’s rondom opvoeden: Hoe ervaar jij het opvoeden van je kind(eren)? Kom je jezelf tegen? Hoe blijf je in balans als ouder? De thee zorgt ervoor dat het gesprek gaat stromen, er is aandacht voor elkaar en zo ontstaat er iets moois.

wie wat waar

De theekrans duurt 2 uur en kost € 5 per persoon. Locatie: Thee van Sander, Bagijnestraat 15, 2611 AT in Delft.

Parkeren is wat lastig in Delft vanwege de herontwikkeling van de spoorzone. Aan te raden is tram 1 of 19 te nemen of met de bus te komen naar Delft CS. Het is een kleine 10 minuten lopen naar de Bagijnestraat. Betaald parkeren kan het beste in de buurt van Wateringsevest of de Phoenix parkeergarage.

opgeven workshop

Geef je op via een e-mail, waarin je aangeeft of je bij de ochtend- of middagtheekrans wilt aanschuiven.  Je ontvangt een bevestiging een week voorafgaand aan de theekrans.

0