workshops

Workshop Chinese thee

workshop chinese thee

2,5 uur, € 25 pp

Een Workshop Chinese thee bestaat uit een combinatie van stukjes film en het zetten en het drinken van thee. Na deze theeworkshop heb je kennis over de Chinese theesoorten, video’s gezien over het productieproces van Chinese thee en zelf thee gezet met de Gong Fu Cha methode.

Workshop Water & Thee

workshop water en thee

2 uur, € 15 pp

Tijdens deze workshop krijg je dezelfde thee te proeven maar gezet met 5 verschillende soorten water. Je ervaart zelf hoeveel verschil het water uitmaakt in de kleur, smaak en geur van je kopje thee.

Thee en Mindfulness

workshop thee en mindfulness

2 uur, € 15 pp

Tijdens deze workshop legt Gillian alles uit over de rituelen en handelingen die horen bij het theezetten. Het karakter van de ceremonie werkt als vanzelf verstillend, daarom combineren we het drinken van thee met tussenpozen van meditatie.

Zaterdagproeverij

zaterdagproeverij

1 uur, € 5 pp

Om je te laten kennismaken met Chinese thee ben je elke zaterdag om 14.00 uur welkom om de hoofdsoorten Chinese thee te komen proeven! Graag van tevoren aanmelden.

Theekrans met ouders

theekrans voor ouders

2 uur, € 5 pp

Op 15 december organiseert Thee van Sander in samenwerking met Marieke Grijpink, pedagoog, een theekrans voor ouders. Om met elkaar in gesprek te gaan rondom het onderwerp: aandacht voor opvoeden.

0