Da Hong Pao (3 gradaties)

 0,80 36,50

Verschil in gradatie (en smaak) zit hem vooral in het aantal dagen roosteren.

Normal grade

Een krachtige Da Hong Pao met een sterkere roostersmaak, meer ‘vuur’ maar niet rokerig.

High grade

Een prettige Da Hong Pao met volle smaak en een balans tussen het roosteren en fruitigheid.

Highest grade

Een heerlijke Da Hong Pao met een volle smaak en prachtige balans tussen rooster en fruit, vaak op te schenken.

Uw keuze...
5 gram
25 gram
50 gram
100 gram
Uw keuze...
High grade
Highest grade
Normal grade
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Da Hong Pao is een heerlijk verwarmende thee. Net als Tie Guan Yin gedeeltelijk geoxideerd, maar voor een langere tijd en bovendien gedroogd boven houtskool. Da Hong Pao heeft dan ook een heel eigen karakter, warm en rijk, mede door het mineraalrijke gebergte waar de planten groeien.

Da Hong Pao is een legendarische en één van de meest beroemde theeën uit China. Hij is afkomstig van het Wuyi gebergte in de provincie Fujian.

Zetwijze

Een eetlepel blad gebruiken, heet water, voorspoelen en 1 minuut per zetbeurt laten trekken. Een paar keer op te schenken.

Een eetlepel blad gebruiken, heet water, voorspoelen en 4 minuten laten trekken.

Een halve eetlepel blad gebruiken, heet water, voorspoelen en 3 minuten per zetbeurt laten trekken. Nog een keer op te schenken.

Wateradvies

Deze drie waters zijn laag in mineralen en geven veruit het beste resultaat in kleur, geur, smaak en nasmaak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Da Hong Pao (3 gradaties)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0
Tie Guan Yin mandarijn