Beschrijving
De basis is een groene thee welke na het plukken in kleine parels gerold worden. Jasmijnbloesem wordt geplukt van mei t/m september en gebruikt om de parels mee te geuren. Afhankelijk van hoe vaak dat gebeurd bepaalt het uiteindelijke resultaat, hoe intens de geur en smaak is. Deze gradatie jasmijnparels wordt 5 keer gegeurd met jasmijnbloesem (steeds verse).
Het is dus een natuurlijke en ambachtelijke manier van een thee een toegevoegde smaak geven.
Zetwijze
Een desertlepel parels gebruiken, heet water, voorspoelen en 1 minuut per zetbeurt laten trekken. Een paar keer op te schenken.
Een desertlepel parels gebruiken, heet water, voorspoelen en 4 minuten laten trekken.
Direct in je glas een stuk of 6-10 parels doen en opschenken met heet water. Wanneer afgekoeld, klaar om te drinken. Nog een keer op te schenken.
Wateradvies

Deze drie waters zijn laag in mineralen en geven veruit het beste resultaat in kleur, geur, smaak en nasmaak.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.