Jasmijnparels (groene thee)

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

 1,35 22,50

* nieuwe oogst!

Een hoge gradatie jasmijnparels. De basis is een groene thee welke na het plukken in kleine parels gerold worden. Jasmijnbloesem wordt geplukt van mei t/m september en gebruikt om de parels mee te geuren. Afhankelijk van hoe vaak dat gebeurd bepaalt het uiteindelijke resultaat, hoe intens de geur en smaak is. Deze gradatie jasmijnparels worden wel 9 keer gegeurd met jasmijnbloesem (steeds verse).

Het is dus een natuurlijke en ambachtelijke manier van een thee een toegevoegde smaak geven.

Uw keuze...
5 gram
25 gram
50 gram
100 gram
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Zetwijze

Een desertlepel parels gebruiken, heet water, voorspoelen en 1 minuut per zetbeurt laten trekken. Een paar keer op te schenken.

Een desertlepel parels gebruiken, heet water, voorspoelen en 4 minuten laten trekken.

Direct in je glas een stuk of 6-10 parels doen en opschenken met heet water. Wanneer afgekoeld, klaar om te drinken. Nog een keer op te schenken.

Wateradvies

Deze drie waters zijn laag in mineralen en geven veruit het beste resultaat in kleur, geur, smaak en nasmaak.

2 beoordelingen voor Jasmijnparels (groene thee)

  1. Waardering 5 uit 5

    Anneke (geverifieerde eigenaar)

    Ik kwam een paar jaar geleden op de site van Sander terecht toen ik op zoek was naar een goede kwaliteit jasmijnthee. Ik heb nooit weer ergens anders besteld. De jasmijnparels zijn fantastisch. Heerlijk zacht en aromatisch en de kwaliteit is zo goed, dat je met weinig parels al een riante mok smaakvolle thee zet. Twee of drie keer opschenken is ook geen probleem, want dan is het nog steeds lekker. Toen ik laatst weer eens een mindere kwaliteit jasmijnthee dronk, schrok ik echt van het verschil.

  2. Waardering 5 uit 5

    Monica (geverifieerde eigenaar)

    Een heerlijk zachte jasmijn thee, vol van smaak, zelfs 6 parels zijn al genoeg voor een mok.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0