Thee van Sander is onderdeel van:

Handelsonderneming ‘Sander Kriek’
Bagijnestraat 15
2611 AT Delft
015-7850310

info@theevansander.nl

KvK-nummer: 27327352
BTW-identificatienummer: NL002036949B47

Werkwijze:

 1. De voorraad thee is variabel vanwege de kleinschaligheid ervan. Het aanbod met bijbehorende prijzen is geldig zolang de voorraad strekt.
 2. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor reclame-uitingen. Ik neem alleen de vrijheid u een email te sturen wanneer ik u een vraag zou willen stellen of een uitnodiging wil sturen welke ook echt persoonlijk is. Ik hoop dan oprecht dat dat niet als hinderlijk ervaren wordt!
 3. De thee zoals hij op de foto staat is exact de thee die geleverd wordt.
 4. Prijzen:
 • Prijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW
 • Prijzen zijn in euro’s
 • Prijzen zijn exclusief verzendkosten, € 4,95 voor pakketpost en € 2,95 voor brievenbuspost.

Manier van bestellen:

 1. U kunt bestellen door het winkelmandje te vullen en de afrekenprocedure te doorlopen. U kunt ook een email sturen met uw bestelling naar info@theevansander.nl.
 2. Vervolgens krijgt u een bevestiging van uw bestelling.
 3. U krijgt daarna een email wanneer uw bestelling is ingepakt en verstuurd is.
 4. Indien ik een product niet kan leveren dan stel ik u daar zo snel mogelijk van op te hoogte. Ik kom meestal met een alternatief, maar als u in zo’n geval de bestelling wilt annuleren dan is dat prima.

Betaling

 1. Via iDeal of overschrijving.

Levering

 1. Bij het hebben ontvangen van uw betaling gaat de thee gelijk op de bus.

Bij twijfel over uw bestelling

Let op! Thee valt wettelijk gezien onder voedingsmiddelen en mag niet geruild worden!

1.     Heeft u besteld maar wilt u de bestelling annuleren, dan ben ik de beroerdste niet en stel ik het erg op prijs als u mij dit kenbaar wilt maken.

2.     Heeft u het product ontvangen, dan heeft u wettelijk gezien de mogelijkheid uw bestelling zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende zeven werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het product ontvangen heeft.

3.     Ik vraag u wel om gedurende deze 7 werkdagen zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het is niet de bedoeling dat u het product gebruikt of gebruikt heeft, het mag enkel uitgepakt zijn om te beoordelen of u het product wilt houden of niet.

4.     Indien u het wilt ruilen, stuur mij een email en dan kunt u het product in de originele staat en verpakking terugsturen. Deze verzendkosten zijn voor uw rekening.

5.     Indien u het product wilt ruilen dan controleer ik bij ontvangst eerst het product. Bij het in orde zijn hiervan boek ik dezelfde dag nog het door u betaalde bedrag inclusief het de eerste keer betaalde verzendkosten terug. Zo betalen we beide een keer de verzendkosten.

Wat niet geruild mag worden

1.     Voedingsmiddelen dus in dit geval de thee!
2.     Gebruikte producten
3.     Producten die op maat en op uw bestelling gemaakt zijn

Garantie

 1. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten ligt tot het moment dat u het bezorgd krijgt bij mij. Mocht een product beschadigd of niet bij u aankomen, laat u het mij alstublieft weten.
 2. Ik sta in voor mijn producten. Wanneer ze redelijkerwijs gezien niet voldoen aan wat je ervan zou mogen verwachten hoor ik dat graag. Ik doe dan mijn best om het probleem op te lossen naar tevredenheid van u en ik.
 3. Heeft u uw bestelling onbeschadigd ontvangen maar bent u toch ergens niet tevreden over, dan kunt u mij daarvan op de hoogte stellen. Ik doe dan m’n uiterste best om uw ontevredenheid weg te nemen wanneer ik hier in mee kan gaan.
0