Algemene Voorwaarden van Thee van Sander

Thee van Sander is onderdeel van:

Handelsonderneming ‘Sander Kriek’
Bagijnestraat 15
2611 AT Delft
015-7850310

info@theevansander.nl

KvK-nummer: 27327352
BTW-identificatienummer: NL002036949B47

Werkwijze:

 1. De voorraad thee is variabel vanwege de kleinschaligheid ervan. Het aanbod met bijbehorende prijzen is geldig zolang de voorraad strekt.
 2. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor reclame-uitingen. Ik neem alleen de vrijheid u een email te sturen wanneer ik u een vraag zou willen stellen of een uitnodiging wil sturen welke ook echt persoonlijk is. Ik hoop dan oprecht dat dat niet als hinderlijk ervaren wordt!
 3. De thee zoals hij op de foto staat is exact de thee die geleverd wordt.
 4. Prijzen:
 • Prijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW
 • Prijzen zijn in euro’s
 • Prijzen zijn exclusief verzendkosten: € 3,50 voor Nederland en € 4,95 voor België.

Manier van bestellen:

 1. U kunt bestellen door het winkelmandje te vullen en de afrekenprocedure te doorlopen. U kunt ook een email sturen met uw bestelling naar info@theevansander.nl.
 2. Vervolgens krijgt u een bevestiging van uw bestelling.
 3. U krijgt daarna een email wanneer uw bestelling is ingepakt en verstuurd is.
 4. Indien ik een product niet kan leveren dan stel ik u daar zo snel mogelijk van op te hoogte. Ik kom meestal met een alternatief, maar als u in zo’n geval de bestelling wilt annuleren dan is dat prima.

Betaling

 1. Via iDeal, Bancontact, Giropay, Paypal, Sofort of overschrijving.

Levering

 1. Bij het hebben ontvangen van uw betaling gaat de thee gelijk op de bus.

Uitnodiging productreview

9 dagen na het plaatsen van een bestelling krijg u per e-mail een uitnodiging om een review te schrijven. Deze uitnodiging en het verwerken van uw review wordt gedaan door een afhankelijke partij, in dit geval cusrev.com. De e-mail is afkomstig van feedback@cusrev.com.

Uw e-mailadres is gekoppeld aan de producten die u heeft aangeschaft om ervoor te zorgen dat alleen de klanten die een product hebben aangeschaft, die producten kunnen reviewen. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om de uitnodiging te versturen en u te laten weten wanneer er gereageerd is op uw review.

Wanneer u er voor kiest anoniem uw review te schrijven dan zijn uw naam en e-mailadres alsnog zichtbaar voor de website-eigenaar maar niet voor bezoekers van de website.

Wanneer u niet ingaat op de uitnodiging een review te schrijven tot 3 maanden na ontvangst uitnodiging, dan worden al uw persoonlijke gegevens automatisch verwijderd.

reCAPTCHA

Om nepreviews te voorkomen maar de site gebruik van Google’s reCAPTCHA. Het gebruik van reCAPTCHA is onderworpen is aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Bij twijfel over uw bestelling

1.     Heeft u besteld maar wilt u de bestelling annuleren, dan kunt u een bericht met ordernummer sturen naar info@theevansander.nl waarna de bestelling geannuleerd wordt. Heeft u al betaald, dan wordt dit binnen 5 dagen terug gestort.

2.     Heeft u het product ontvangen, dan heeft u wettelijk gezien de mogelijkheid uw bestelling zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende zeven werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het product ontvangen heeft.

3.     We vragen u wel om gedurende deze 7 werkdagen zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het is niet de bedoeling dat u het product gebruikt of gebruikt heeft, het mag enkel uitgepakt zijn om te beoordelen of u het product wilt houden of niet.

4.     Indien u een product wilt ruilen, stuur dan een e-mail naar info@theevansander.nl en dan kunt u het product terugsturen. Deze verzendkosten zijn voor uw rekening en wordt in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. We kunnen wel een verzendlabel voor u aanmaken.

5.     Indien u het product wilt ruilen dan controleren we bij ontvangst eerst het product. Bij het in orde zijn hiervan wordt binnen 5 dagen het door u betaalde bedrag inclusief het de eerste keer betaalde verzendkosten terugbetaald. Op deze manier betalen we beide een keer de verzendkosten.

Wat niet geruild mag worden

1.    Gebruikte producten
2.    Producten die op maat en op uw bestelling gemaakt zijn

Garantie

 1. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten ligt tot het moment dat u het bezorgd krijgt bij Thee van Sander. Mocht een product beschadigd of niet bij u aankomen, we horen het graag.
 2. Wanneer een product redelijkerwijs gezien niet voldoet aan wat je ervan zou mogen verwachten dan horen we dat graag om het probleem op te lossen naar beider tevredenheid.
 3. Heeft u uw bestelling onbeschadigd ontvangen maar bent u toch ergens niet tevreden over, dan kunt u ons daarvan op de hoogte stellen. We gaan ons best doen om uw ontevredenheid weg te nemen wanneer we hier in mee kunnen gaan.